2013-03-19

222. omaka. (78 / 365)


Några av mina omaka strumpor. Jag undrar vart makarna tar vägen. Repas de upp i tvättmaskinen? Finns det ett strumpmonster som äter upp dem? Någon mer som råkar ut för samma sak? Någon som har någon ide om hur man kan återbruka enstaka gamla strumpor? Varför känns det så fel att gå i omaka strumpor?

5 kommentarer:

  1. En klassiker fint och roligt illustrerad med de olikfärgade strumporna. Jag hörde en gång en redioreporter som berättade att han hade slängt alla sina gamla strumpor och köpt en massa nya, alla av samma sort och i samma färg. Då blir det inget problem med udda strumpor.
    Personligen gissar jag att strumporna fastnar i andra plagg och försvinner den vägen. Man borde egentligen lägga strumpona i en tvättpåse så slapp man problemet.

    SvaraRadera
  2. Visst är det märkligt?

    SvaraRadera
  3. Jag kan också undra vart dom tar vägen........och sen en vacker dag så hittar jag helt plötsligt paret! Vad är det som händer??? Härlig tolkning på temat!

    SvaraRadera
  4. Gör som min Elin, hon vägrar ha likadana strumpor på sig, hon har alltid udda, och de flesta av hennes kompisar har börjat med samma sak :)

    Men udda strumpor, ja det har vi hur mycket som helst och jag undrar samma sak. Var tar dom vägen.........???????

    SvaraRadera
  5. Vi kanske skulle börja ta på oss omaka par. Då blir det säkert inne efter tag. Problemet löst ;) Bra tolkat!

    SvaraRadera